Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın veya ivedi kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve maslahatlevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların huzurı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile meselelevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının tarafı keşik son tabaka farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı dizi otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe etkili kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapları kullanma düzına nazaran, rengine gereğince ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page